Fri frakt över 999kr Öppet köp i 30 dagar Snabba Leveranser

Returer & Byten

Reklamation/ångerrätt

Vid skadade/felaktiga varor samt om du fått fel varor, har du som kund möjlighet att reklamera dina varor. Detta måste ske inom 14 dagar. Du får då en ny vara eller pengarna tillbaka om varan gått ur sortimentet. Du skickar lättast tillbaka varan genom att skicka varan i sitt originalemballage via ditt lokala postkontor. A Cat Named Joe står för fraktkostnader som uppstår i samband med felleverans eller skadade varor. Du har också möjlighet att häva ditt köp med 14 dagars ångerrätt enligt Lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal (2000:274). 14 dagar ångerrätt gäller alltså från den dag du tar emot varorna. Varorna skall då returneras oanvända och i originalförpackning. OBS!  Inga byten/returer för jeans vi Rea.

Att returnera en vara

För att returnera dina varor hör du av dig till info@acatnamedjoe.com och talar om ditt namn, ordernummer, telefonnummer, samt förklarar varför du vill returnera varan. Se till att varan är i oförändrat skick (oanvänd, alla delar med osv.), och skicka sedan paketet till:

A Cat Named Joe AB
Katrinedalsgatan 15 (vån 3)
504 51 Borås, Sverige

Observera att kostnaderna för leverans inte återbetalas vid byte/öppet köp. Den som returnerar eller byter en vara får själv stå för frakt och transportrisk. Vid byte av vara kommer ytterligare en fraktkostnad att tillkomma för den andra sändelsen. A Cat Named Joe förbehåller sig rätten att ta ut ett självkostnadspris för en produkt som ej skickas tillbaka komplett.

Sortimentförändringar

A Cat Named Joe reserverar sig för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort varor ur sortimentet innan ett köp har gått igenom.

A Cat Named Joe AB | Katrinedalsgatan 15 (vån3) 504 51 Borås | Org.nr: 556711-2700