Fri frakt över 999kr Öppet köp i 30 dagar Snabba Leveranser

FRAKT & LEVERANS

Fraktkostnader

Fri frakt gäller vid köp över 999SEK. Vid lägre orderbelopp tar A Cat Named Joe ut en fast fraktkostad på 59 SEK.  Observera att dessa villkor endast gäller för leveranser inom Sverige. För leveranser till Danmark och Norge tas en fraktavgift på 200 SEK (cirka 20 Euro), vänligen kontakta A Cat Named Joe för mer information.

Leveranstider

A Cat Named Joe har en leveranstid på 3-6 arbetsdagar inom Sverige. För Danmark och Norge tillkommer 1-3 arbetsdagar. Undantagsfall är vissa beställningsprodukter som har en längre leveranstid, men i dessa fall tydliggörs detta vid informationen kring just denna vara. Denna leveranstid är på 2-3 veckor. En leverans som innehåller både lagervaror och beställningsvaror kommer att delas upp på två leveranser. Ingen extra fraktkostnad tas ut för detta. Vid beställningar till utlandet (andra än Danmark och Norge) föreligger en längre leveranstid, vänligen kontakta A Cat Named Joe för leveranstider/postgången för respektive land. Ytterligare undantag kan vara om A Cat Named Joe har en hög belastning som leder till att sortiment tar slut eller att våra leverantörer har problem med sin leverans till oss.

Leveransförseningar

A Cat Named Joe arbetar aktivt för att förseningar inte skall uppstå, men skulle detta ändå förekomma kommer du som kund alltid att meddelas via e-post eller telefon i god tid. Du har alltid rätt att häva köpet om en leveransförsening skulle uppstå.